dilluns, 6 de maig del 2019

GALA FINAL DE @TFTALENTFACTORY

1r Premi                                     2n Premi

Marc Hernica i Luis Chen                            Isaac  Espina i Judit Garcia
Col·legi Sant Josep                                        Col·legi Sant Josep
       
El dilluns 29 d’abril  es van lliurar els premis de la primera edició del Sant Boi Talent. La gala, celebrada a Can Massallera, va comptar amb la presència dels 16 equips finalistes (32 alumnes) i va posar fí a 4 mesos de treball en els quals s’han avaluat 58 projectes (amb una participació de 116 alumnes). L’alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, va fer el lliurament dels premis. La iniciativa, creada i dirigida per Talent Factory i impulsada per l’Ajuntament de Sant Boi, té l’objectiu de fomentar entre els i les estudiants els valors de l’emprenedoria.
El projecte guanyador ha estat Genetics , presentat per Luis Chen i Marc Hernica, alumnes del col·legi Sant Josep. Els joves han comptat amb l’ajuda del seu mentor, Antonio Rodríguez, de Carhaus. Es tracta d’un aplicatiu, associat a una polsera, destinat a donar suport a persones amb malalties genètiques, principalment, minoritàries.
Els estudiants marxaran 5 dies a Silicon Valley amb un programa de visites a les empreses més importants de sectors innovadors com Google, NASA, Facebook o la Universitat de Stanford.
A la gala final també es va lliurar el premi a la segona posició, consistent en un viatge a Brussel·les amb visites a centres d’emprenedoria, vivers d’empreses i seus d’empreses reconegudes. El projecte guanyador ha estat Blindglass , de Judit García i Isaac Espina, alumnes del Col·legi Sant Josep i mentoritzats per Albert Nadal de BMW Barcelona Premium. La idea consisteix en unes ulleres intel·ligents per a persones invidents, que compten amb sensors ultrasònics per tal de detectar els objectes que envolten a la persona que les porta i que es poden connectar a plataformes amb funció GPS.
També es va concedir un tercer premi, el Barcelona Enterpreneur Day (programa de visites als principals punts de l’ecosistema empresarial i emprenedor de Barcelona). Els guanyadors han estat María Chicón i Marc Gabernet, de l’Institut Marianao, que han tingut com a mentor a Albert Mile, de BigMat Garro. Els Joves han presentat Baggage Search , un dispositiu per a equipatge amb un xip incorporat, de forma que l’usuari pot tenir-lo geolocalitzat en tot moment.
Abans de conèixer els guanyadors, l’emprenedor Andrew Funk, fundador de Homeless Entrepreneur, va oferir als assistents una ponència sobre “com descobrir el teu propi talent et pot canviar la vida”.


Mentors i col·laboradors
Un total de 16 empreses de Sant Boi han participat en el procés de mentoratge d’aquesta primera edició: Laboratoris Ordesa, NaekoLogistics, Panet, Sintagmia, Lotrans, Done byDeer, AV Intram, Promaut, BigMat Garro, AvantGrup, Turiauto, BBW Barcelona Premium, CarHouse, Ansa System, Saavedra i Promerca. El programa compta, a més, amb el suport d’Aigües de Barcelona, Obra Social La Caixa, Innobaix, AMB, Acció de la Generalitat, La Salle Technova, UB, UPC Google, Ebay, Microsoft, Península, Founder Institute, Parlament Europeu i Finnova, entre altres.Facebook
Twittergoogle_plusCompartir

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada