diumenge, 14 de maig del 2017

PREMIS RAMON VALLDEORIOLA I SOLER



El dissabte 13 de maig el Col·legi Sant Josep de Sant Boi va celebrar la Vuitena Edició dels PREMIS RAMON VALLDEORIOLA I SOLER, destinat a reconèixer l’Excel·lència Educativa dels alumnes del nivell d’Educació Secundària Obligatòria del Baix Llobregat i el Barcelonès.

Els alumnes hi participen a nivell individual i no en representació del seu Centre, i han d’acreditar una nota mitjana de 7,5 a Tercer Curs. S’hi van inscriure per a aquesta edició 65 alumnes. La prova, que constava de 100 preguntes sobre matèries del currículum, es va realitzar en les instal·lacions del Col·legi Sant Josep per mitjans telemàtics.

L’acte acadèmic de lliurament de distincions va tenir lloc a l’Auditori Can Massallera de Sant Boi de Llobregat, sota la presidència de l’Alcaldessa de Sant Boi, Sra. Lluïsa Moret i la Regidora d’educació, Sra. Alba Martínez. Va comptar amb la intervenció de la biomèdica Irene Pardo, qui va encoratjar als més joves a esforçar-se i il·lusionar-se en tot allò que fan.

Els alumnes guardonats van ser:
1r PREMI: Marina Junyent Flores, de l’escola Sant Josep Teresianes-Gràcia de Barcelona
2n PREMI: Pau Fargas Reixats, del col·legi Sant Josep de Sant Boi
3r PREMI: Lucia Fleginsky Abelenda, del col·legi Bon Salvador de Sant Feliu

Els premis atorgats van ser un viatge a Ferrariland i Portaventura per a 3 persones dos dies, un drone amb càmera i una sportcam.


Tot un èxit!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada